Ota yhteyttä
Puh: + 86-595-22010206
Faksi: + 86-595-22010206
Sähköposti:qyleo01@163.com
Osoite: Youyi Road, Xingping, Xianyang city, Shaanxi province, 713100, Kiina
Kahden hengen Ranskan oven

Kahden hengen Ranskan oven

Voit suunnitella oman oven materiaalina voit want、the väri want、the Selaa suunnittelu haluat ja laittaa lasityyppi, josta pidät.

Kahden hengen Ranskan oven

Ominaisuudet:

Ranskalaiset oveton lukuisia tyylejä. Ne ovat samanlaisia patio-ovet, että ne ovat enimmäkseen lasiovet. Lisäksi ranskalaiset ovet ovat yleensä kahden paneelin lasi tarjota parempi eristys. Qian Yi rauta työtä tarjoaa Ranskan ulkoovet Silitysrauta ja tuli useita eri Koristelasia tyylejä ja blindien välillä lasi. Huoneessa on ranskalaiset ikkunat sekä ovet saranoitu, joka on suuri etu Ranskan oven, voit avata sekä ovet.

Pakkaus/Teachers & toimitus

  • Pakkaus yksityiskohdat:Ovet on pakattu helmi villaa, kupla paperi, viisi kerros kartonki ja puu kori niin, että pakettiin vahvempi ja helpompi lastata ja purkaa ja suojella kiinnike vastaan mahdollisista vahingoista.(Jos tilaus on LCL, meillä on teräs kuormalavan vähentää mahdollisia vahinkoja. Lisämaksua vastaan on 200USD)

  • Toimitus aika: 35days jälkeen saavat talletuksen.

Maksuehdot:

  • 30 % ennakkomaksun 70 % tasapaino ennen lähetystä.

Kerros valmis: 

  • Jälkeen päällystetty sinkki spray punainen korroosiota maali, musta maali, tehdä väri asiakkaan tarpeen ja lopulta spray lakka.


Hot Tags: Kahden hengen Ranskan oven, valmistajat, toimittajat, factory, mukauttaa
Tutkimus