Tietoja meistä
Ota yhteyttä
Puh: + 86-595-22010206
Faksi: + 86-595-22010206
Sähköposti:qyleo01@163.com
Osoite: Youyi Road, Xingping, Xianyang city, Shaanxi province, 713100, Kiina
Etusivu > Tietoja meistä

Tietoja meistä

Historiamme

Fujian Qianyi teollisuuden & Trade Co, Ltd on nopeasti kehittyvä yritys, jotka ovat erikoistuneet laadukkaita Silitysrauta ovi 、iron fence、iron bed、sofa ja muut productions valmistus. Yritys on perustettu vuonna 2006, on ansainnut tunnustusta tulee asiakkailtaan luomalla laadukkaiksi työtä kaikille asiakkailleen. Mittakaavaa kovenee ja vahvempi, ohjattu corporation on perustettu kahdessa maassa. Tärkeimmät viejämaissa kuten Japanin American、Australian、and.

Yli 11 vuotta he ovat muuttamassa ideoita ja visioita asiakkaidensa todellisuutta. Tämä on yksi atest vahvuuksista, ammattilaisten mukauttaa asuintilojen mukaan yksityiskohtaiset lausunnot asiakkailta.

Valitse Fujian Qianyi teollisuuden & Trade Co, Ltd, valitse oma elämäntapa.


Meidän tehdas

Meidän kattaa yli 20000 neliömetriä yli 150 työntekijää ja yhä tulee voimakkaammaksi


Tuotteemme

Rauta ovet, alumiini ovet, aidat, rauta sänky, sohva, Ruukki ja niin edelleen.


Tuotteen hakemuksen

Kodin sisustamiseen, rakentamiseen, sisustus, turvallisuus,


Meidän todistus


证书1(001).jpg


证书2(001).jpg    证书3(001).jpg


Tuotantolaitteet

Integroitu spray maalaus machine、drencher cabinets、Automatic poraa ja niin edelleen.


Tuotannon markkinoilla

Amerikassa, Euroopassa, Korea


Palvelumme

Pre-myynti: meillä on useita myyntejä vastaamaan kaikkiin kysymyksiin haluat tietää ja yritämme parhaamme ottamaan käyttöön meidän tilanne kertoa hyvin meille.

-Osto: pyydämme CAD-suunnittelija tehdä CAD piirustus heti, kun saamme tietosi tuotteen. Ja voimme auttaa myös muuttamalla piirustuksen kunnes olet tyytyväinen. Kun tuotanto-valmis toimitamme ne teille jotta saisitte tavaroiden ASAP.

Myynnin jälkeen: kun tavarat, meillä ammatinvalintaa voit asennuksesta. Jos sinulla on ongelmia tuotteista tai asennuksen, voit yhteyttä meihin milloin tahansa. Olemme alusta-luona koko ajan palvelu sinulle.